.

הכנס שהתקיים בדצמבר 2013
היה אחד הכנסים החשובים שיצרו שינוי אצל המשתתפים
ולכן החלטתי לאפשר לכולם, גם למי שלא היה בכנס, להתחיל בשינוי

ועכשיו כל הכנס אצלך במחשב

כל המידע והכלים שאתם צריכים
כדי לשפר את הבריאות ולחיות את החיים במלואם!
בסוף הצפייה בכנס יהיה לכם ברור מה הצעד הבא שלכם,
איך להתארגן לחיים בריאים, איך לאכול בריא במינימום זמן והשקעה,
איך לעשות קניות נכונות, איך לאכול באירועים מיוחדים
ועוד הרבה!

על מה דיברנו בכנס :

מה טבעי לנו לאכול

מה נכון לנו לאכול מבחינה אבולוציונית וביולוגית

המזיקים בתזונה ולאיזה נזקים הם גורמים

המועילים בתזונה ואיך הם עוזרים לנו לחזק את הגוף

איך מתכננים ומתארגנים לשבוע שלם

מה להכין ? איך להכין ?

מה כדאי שיהיה במזווה הבריא שלנו

איך אוכלים מאוזן גם בחגים

איך אוכלים בריא במסעדות

אכילה רגשית

תשוקות למזון

איך לחץ משפיע על האכילה וההשמנה שלנו

מה עוד משפיע על האכילה שלנו

מה עושים ברגעי משבר

והיתה גם הרצאת אורח

כדי להבין מה מתאים לנו לאכול ומה לא
אני חושבת שצריך לדעת קצת על ההיסטוריה של האוכל שלנו
איפה הוא התחיל ואיך הוא הגיע לצלחת שלנו
לכן, הזמנתי את ד”ר אורי מאיר צ’יזיק – הגורו שלי בענייני תזונה
שנתן לנו סקירה קצרה על המהפכות שקרו בדרך
ואיך זה השפיע על האוכל שלנו
ד”ר אורי הוא ד”ר להיסטוריה של הרפואה והתזונה,
יועץ להנהגת הבריאות ומומחה לליקוט צמחי-בר למאכל
הוא מחבר הספר “דברים שאוכלים מכאן” על תזונה מקומית
ומחבר הספר “צמחי בר למאכל”
היה מרתק!

כרטיס לכנס עלה 670 שח לאדם
ההשקעה שלך בצילומי הכנס היא רק 520 ש"ח

נוצר באמצעות מערכת רב דף מבית רב מסר

.